Oriole //

TORONTO

Our clients came to us looking for a clean and timeless look, but with a bit of edge. It was important for them to have their children’s playroom on the main floor. This presented a fun design challenge: how could we design a playroom that was sophisticated enough to exist on a main floor, yet whimsical enough to be used for its intended purpose? We panelled the walls and had the coolest floor cushions custom made. We created floor-to-ceiling toy storage so that everything could be hidden away when the family was entertaining, and added a full-height magnetic chalkboard so that the kids could get creative. The dining room had just the right amount of edge, featuring a gorgeous oversized mirror and custom table. In the master bedroom we created a space that felt moody and sexy where our clients could recharge. The final spaces are beautiful, cohesive, and work perfectly for the family’s lifestyle.

Oriole //

TORONTO

Our clients came to us looking for a clean and timeless look, but with a bit of edge. It was important for them to have their children’s playroom on the main floor. This presented a fun design challenge: how could we design a playroom that was sophisticated enough to exist on a main floor, yet whimsical enough to be used for its intended purpose? We panelled the walls and had the coolest floor cushions custom made. We created floor-to-ceiling toy storage so that everything could be hidden away when the family was entertaining, and added a full-height magnetic chalkboard so that the kids could get creative. The dining room had just the right amount of edge, featuring a gorgeous oversized mirror and custom table. In the master bedroom we created a space that felt moody and sexy where our clients could recharge. The final spaces are beautiful, cohesive, and work perfectly for the family’s lifestyle.

© Ali Budd Interiors 2017