LAMBETH LANE //

GUELPH

Our client was building a new home outside of Guelph and came to us in need of an interior that felt masculine yet warm, monochromatic yet dynamic, and, of course, incredibly luxurious. Our team got to work assembling a stylish space that mixed textures and materials to create visual interest within the limited colour palette. Being brought in mid-construction provided a perfect opportunity to customize details and finishes, including the show-stopping two-storey fireplace found in the living room. The majority of pieces used in the home were custom-made so that we could ensure that every last detail was perfect — from the edgy studded sofa in the family room to the impressive four poster bed in the master. For our client’s two young children we created bedrooms that maintained a youthful spirit without feeling detached from the remainder of the home. The end result is a space that perfectly captures our client’s personality and lifestyle, with a dash of “Wow” factor for good measure.

LAMBETH LANE //

GUELPH

Our client was building a new home outside of Guelph and came to us in need of an interior that felt masculine yet warm, monochromatic yet dynamic, and, of course, incredibly luxurious. Our team got to work assembling a stylish space that mixed textures and materials to create visual interest within the limited colour palette. Being brought in mid-construction provided a perfect opportunity to customize details and finishes, including the show-stopping two-storey fireplace found in the living room. The majority of pieces used in the home were custom-made so that we could ensure that every last detail was perfect — from the edgy studded sofa in the family room to the impressive four poster bed in the master. For our client’s two young children we created bedrooms that maintained a youthful spirit without feeling detached from the remainder of the home. The end result is a space that perfectly captures our client’s personality and lifestyle, with a dash of “Wow” factor for good measure.

© Ali Budd Interiors 2017